Toprecept.nl

Home Receptenzoeker

Gevulde champignons (4 pers)

Aantal personen: 4

Ingrediënten

20 grote champignons
4 plakjes kaas
el boter
1 dl room
peper en zout
ca. 50 gram beurre manié

Bereiden

1.Stelen uit de champignons halen.

2.Champignons op beboterde bakplaat leggen.

3.Stelen aanzetten.

4.Room toevoegen

5.Gaar stoven, pureren, opbinden met beurre manié, afsmaken met het mengsel de champignonkoppen vullen en bedekken met kaas.

6.In de oven gratineren (= de kaas kleuren en dan rustig gaar stoven).

Reacties

Nog geen reacties, wees de eerste!

Laat je reactie achter




Dit vind je misschien ook lekkere recepten

Rauwe ham met appel-camembertgratin
Couscoussalade met tonijn.
Artisjokbodems met amandelsaus
Taboulet (Feestrecept)
Artisjoksalade met zeefruit

Toprecept

Luxe salade met gerookte zalm en garnalenspiesjes